SANNINGEN OF MELODIFESTIVALEN

Carola  vann egentligen inte årets melodifestival!!!!

Christer Björkman och Sveriges Television utsåg egenmäktigt Carola till vinnare.

 

Röster på Carola har mer än tiofaldigast .

Fler röster har registrerats på Carola än vad som har  ringts in.

Bland annat har röster som angavs en annan dag registrerats in ,även telefonröster som gjordes dagarna  efter finalen har registrerats.

SVT har upptäckt att röster i finalen inte motsvarades av ett telefonnummer,så då har man efteråt tagit med telefonröster som har ringts in efter finalen.

I många fall har SVT registrerat telefonröster från telefonabonnemang,där ingen har varit hemma under den tid som man har kunnat ringa i finalen så ingen har ringt,men SVT står fast med att de har ringt.

Enligt SVT kan man inte rösta från andra länder,personer har kunnat ringa från andra länder vid årets final.

 

Omröstningen var en ren bluff.

 

Alla  hos Sveriges Television som påstår att Carola vann årets final på korrekt sett och inte medger att hon vann genom fusk eller tekniskt fel är lögnare eller har ingen aning om vad som har hänt i verkligheten.

 

Det var fel av  SVT  att bara kontrollera  räkna  om rösterna och inte kontrollera de enskilda felaktiga rösterna.

Problemet är att SVT inte vill gå till botten med det här utan bara anklagar teleoperatörerna.

 

 

SVT vill genom sin mörkläggning förhindra allmänheten får veta vem som egentligen vann  Melodifestivalen 2006.

SVT;s agerande är en förolämpning mot svenska folket.

Hela telefonomröstningen i finalen borde förklaras ogiltig alternativt bara Carolas röster.

Det är horribelt att påstå att det inte  var tekniskt fel eller fusk i årets final.

 

Frågan är om SVT har fuskat förut,trots att Charlotte Nilssons  låt Tusen och en natt var ett plagiat,fick låten vara med. Låten Tusen och en natt med Charlotte Nilsson var i stort sett bara en svensk översättning av en tysk låt från 70-talet och en tysk kompositör har  upphovsrätt till låten Tusen och en natt,inga svenskar har någon upphovsrätt till  den låten.

Det var ju också tveksamheter gällande Arvingarnas låt Eloise som med stor sannolikhet också är ett plagiat,Carolas låt Evighet/Invincible kanske även den är ett plagiat.

Man kan fråga sig om även Martin Stenmarck och Charlotte Nilsson också vann genom fusk,ingen av dem är någon stor artist och sysslar inte med populärmusik,utan med dansbandsmusik.

Martin Stenmarcks ,Arvingarnas ,Carolas och Charlotte Nilssons låtar  var bland sämsta som någonsin har förekommit i Melodifestivalen.Både Charlotte och Martin  var okända personer med dåliga låtar som ingen  uppmärksammade under hela tävlingen,,när de vann var de första gången  många hörde dem. Alla nämnda artister borde rent logiskt ha kommit sist i tävlingen,det verkar mycket underligt att de vann,vilket kan tyda på fusk .

Till sist vill bara säga Carola är bara känd på grund av sitt medlemskap i Livets ord och sitt privatliv  inte på grund av sin musik,hon är ingen stor eller känd artist.Last updated at 2006.08.27