DELTÄVLING 2-4

 I andra deltävlingen var det tre artister som var där för både underhållning och för att de har en chans att vinna  Melodifestivalen och Eurovision Song Contest,de var Lilli & Sussie,Amy Diamond och Måns Zelmerlöw. Övriga deltagare var bara där för underhållning,särskilt då Markolio med sitt pajasnumer som var en schlagerparodi.

 I tredje deltävlingen var det fyra artister som var där för både underhållning och för att de har en chans att vinna  Melodifestivalen och Eurovision Song Contest,de var Velvet,Sofia.Molly Sandén och BWO. Övriga deltagare var bara där för underhållning och för dem som längtar efter dansbandskampen och inte tycker om pop.

I fjärde deltävlingen var det fyra artister som var där för både underhållning och för att de har en chans att vinna  Melodifestivalen och Eurovision Song Contest,de var Agnes,Anna Sahlene &Maria Haukas Storeng,Sarah Dawn Finer och Malena Ernman.Övriga deltagare var bara där för underhållning,Star Pilots trodde att det var ett teaterframträdande,särskilt med tanke på att de inte kan sjunga.

 

Schlagerinfo