DELTÄVLING 1

MELODIFESTIVALEN 2009

Det är konstigt att Caroline af Ugglas är med i Melodifestivalen eftersom hon inte är någon sångerska utan en poet och skådespelerska.Finns det något krav på att man ska sjunga någon gång i sitt framträdande ?

Det enda Caroline af Ugglas har bevisat är att hon inte kan sjunga. 

Caroline af Ugglas sjöng inte endaste rad eller sekund utan hon  bara läste upp en dikt.

Caroline af Ugglas verkade inte utifrån sitt framträdande förstå att hon var  med i en musiktävling,utan trodde att hon var med i en poesitävling.

Om Caroline af Ugglas får vara med och läsa en dikt så kan ju tävlingen byta namn till Melodi och teaterfestivalen.  Det var en av de största skandalerna någonssin i melodifestivalens historia  att Caroline af Ugglas dels fick vara med och sedan gick vidare,hennes bidrag passar på en teater,det var  inget musikframträdande,det finns varken någon sång eller musik i Caroline af Ugglas bidrag.

 

Caroline af Ugglas framträdande kan jämföras med att någon läser högt ur Viktor Rydbergs Tomten eller att Peter Haber och Mikael Persbrandt står på scen och läser upp gamla repliker från Beckfilmerna.

Om Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt eller Bert Karlsson var  med i Melodifestivalen skulle de ha en lika stor chans som Caroline af Ugglas att vinna,eftersom folk verkar rösta på kändisar och inte på artister.

Enda sättet för att Caroline af Ugglas kan få fler röster än Marie Serneholt(som är en av Sveriges största artister)  eller Nina Söderquist är genom fusk. Jag utgår som tittare att siffror som inte visar att Caroline af Ugglas kom bland de tre sista i den första deltävlingen är manipulerade och felaktiga.

Alla som påstår att Caroline af Ugglas i första deltävlingen fick fler röster än både Marie Serneholt och Nina Söderquist ljuger.

Det var ett stort hån mot övriga deltagare som till skillnad från henne är seriösa artister,mot hela svenska folket och gentemot idén om Eurovision Song contest att låta Caroline af Ugglas delta.

 

Marie Serneholt var den artist i första deltävlingen som hade störst chans att vinna hela Eurovision Song Contest,,men hon missgynnades på grund av tekniken inte fungerade under hennes framträdande .

I första deltävlingen var det fyra artister som var där för både underhållning och för att de har en chans att vinna  Melodifestivalen och Eurovision Song Contest,de var Nina Söderquist,Emilia.,Alcazar och Marie Serneholt,tre för underhållning för de som drömmer efter dansbandskampen,de  var Shirley Clamp,Jonathan Fagerlund och Scotts. Caroline af Ugglas var där för att göra en parodi på Melodifestivalen och tävlingens sämsta bidrag genom att inte sjunga.  

Eftersom SVT saboterade Marie Serneholts deltagande i melodifestivalen uppmanar jag att man saboterar Caroline af Ugglas framtida framträdanden i melodifestivalen.

Schlagerinfo