GLOCALNET

Jag vill varna för Glocalnets telefon och bredbandserbjudanden.

De använder sig av en felaktig marknadsföring för att lura till sig kunder,där erbjudandet och det avtal som man skriver under på inte stämmer överens med verkligheten. De  har satt i system att ändra i avtalet i efterhand.

De har följande erbjudande som inte stämmer överens med verkligheten :

Bredbandsabonnemang där priset inte påverkas av om man har fast telefoni eller inte hos Glocalnet.

De erbjuder att om man  skaffar bredband hos Glocalnet att  ha ett abonnemang för fast telefoni där man inte behöver betala någon avgift alls och det ingår utan extra kostnad nummerpresentation och telesvar,det enda som ska kosta är samtalstrafik.

Glocalnet håller på med avancerat lurendrejeri,bedrägeri och lögner för att få kunder.

Glocalnet har bland de högsta priserna på fast telefoni och är inte billigast på bredband via adsl.

De vill även ibland att man ska betala en gång till för samma faktura.

Jag fick en gång krav en faktura som hade betalats in men som hade registrerats fel hos Glocalnets datasystem.

Efter det att abonnemang och bindningstid har upphört för fast telefoni och mobiltelefoni så fortsätter Glocalnet att skicka ut fakturor för abonnemangsavgifter för månader då man inte längre är kund hos dem, utan i stället betalar ett annat företag.

Glocalnet tror att folk ska betala abonnemangsavgift för samma telefonnummer som  man också betalar hos ett annat företag,man kan ju betala  abonnemangsavgift för samma tidsperiod  på två företag samtidigt som Glocalnet verkar tro.

Man skickar ut inkasokrav utan att först skicka ut påminnelser hos Glocalnet,inkassokrav på tidsperioder efter det att man inte längre är kund hos dem.  Glocalnet  ger kunder besked att de inte behöver betala en del av en faktura och trots detta skickar man därefter ut inkassokrav på den delen.

 

Last updated at 200.08.27